opc_loader

Wensenlijst

De beste merken

Onder één dak!

Whatsapp
Deskundig advies
Bespaar tot wel 40%
Scherpe prijzen
Nieuwste technieken
Veilig betalen

Duotone Rebel sls 2022

DETAILS

DUOTONE REBEL 2021

De beste freeride-kite op de markt is terug, en is klaar om de grenzen van hangtime en kiteboarding te herdefiniëren zoals je die kent. Rebel is een kite die een generatie surfers heeft gedefinieerd. Het is het perfecte hulpmiddel om je te helpen je kitevaardigheden te verbeteren. De Rebel is gemaakt om te vliegen en biedt als geen enkele andere kite in de Duotone-range zo veel hangtime en float wanneer je een sprong maakt. Trek de bar aan en bleef een ervaring als geen ander. Dit jaar zijn er Flex Struts in het ontwerp verwerkt; deze zorgen ervoor dat de kite kan draaien wanneer je de stuurrespons met de bar regelt. Hierdoor is de Rebel veel sneller in de draai en dynamischer dan in voorgaande jaren. De kite voelt sportiever aan, meer als een racewagen, getuned en klaar voor actie. Het windbereik van de Rebel is uitstekend, het five-strut-ontwerp houdt de shape stabiel in de lucht, zodat er aan de top-end bijna geen limiet is. Sprongen worden alleen maar groter en de hangtime wordt langer. Met verschillende trimopties op de bar is de Rebel ook zeer veelzijdig, met wave- en freeride-instellingen kun je de kite instellen op de omstandigheden van de dag en op de manier waarop jij wilt dat hij vliegt. Een vertrouwd Sheet-and-Go-gevoel door de bar maakt het een geweldige kite voor beginners en riders die hun kitevaardigheden willen verbeteren. Vanaf je eerste sprongen tot aan de grootste airs die je je maar kunt voorstellen, de Rebel is de perfecte partner in alle omstandigheden. Maak je klaar om op te stijgen en ervaar vliegen op een manier die je alleen met de Rebel kunt krijgen!
*noseline niet inbegrepen.

TRINITY TX

Teijin is 's werelds grootste leverancier van polyester en zeilmaterialen voor de watersport. Door de creatieve krachten van Duotone te combineren kwam TRINITY TX tot stand. TRINITY TX uitsluitend bij Duotone, is een 3x2 canopymateriaal en is aantoonbaar superieur aan andere canopymaterialen voor wat betreft duurzaamheid en dynamische prestaties.

De 3x2 garencombinatie heeft zich bewezen als de beste manier op het gebied van prestaties en duurzaamheid en is in alle opzichten beter dan de 2x2 of 4x4 combinaties. TRINITY TX. Gemaakt voor duurzaamheid.

1.799,00
Kite Maat
Kleur

Uitverkocht

Zet op wensenlijst

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Retourgarantie

Kosteloos retourneren binnen 14 dagen na ontvangst van uw artikelen.

Best verkochte artikelen
1.449,00 1.014,00
1.250,00 799,00
Laatst bekeken items