opc_loader

Wensenlijst

De beste merken

Onder één dak!

Whatsapp
Deskundig advies
Bespaar tot wel 40%
Scherpe prijzen
Nieuwste technieken
Veilig betalen

Duotone Neo 2020

DETAILS

DUOTONE NEO 2020

Deze ultieme waveriding-machine in de line-up heeft meer wave- en strapless freestyle-evenementen en kampioenschappen gewonnen dan welke andere kite dan ook. De Neo is de keuze van ons prijs winnende wave riding team, Airton Cozzolino, Matchu Lopes, Sebastian Ribeiro, James Carew en Patri McLaughlin - allemaal kiezen ze de Neo om deel te nemen aan de GKA Strapless Wereld Tour. De kite heeft meer wereldtitels en evenementen gewonnen dan welke andere wavekite dan ook. Met de nadruk op strapless varen, heeft de Neo nu tuningopties voor waves en depower of je kunt hem instellen voor strapless freestyle en freeriding. Voor lange tijd is het een van de meest populaire kites in de Duotone-collectie en het is gelijk duidelijk waarom. Op een golf biedt de kite een dynamische handling plus een ongelooflijke drift en voor wanneer je wilt freeriden is de Neo ook een goede keus. De kite heeft een uniek profiel dat een enorme hoeveelheid kracht ontwikkelt. Neo-rijders vliegen vaak één of zelfs twee maten kleiner dan iedereen op het strand, dit betekent dat de kite nog beter reageert. Hoewel hij een enorme hoeveelheid power heeft, is de depower ontzettend goed. Hiernaast, is de besturing buitengewoon nauwkeurig en direct wanneer de bar volledig van je afgeschoven is . Of je nu op een monstergolf surft bij One Eye, een strapless kiteloop trekt op 7 meter hoogte of je vaart in een Europese klotsbak; met de Neo heb je ten allen tijde volledige controle. Als jij houdt van strapless varen, heb je de Neo in je uitrusting nodig.

TRINITY TX

Teijin is 's werelds grootste leverancier van polyester en zeilmaterialen voor de watersport. Door de creatieve krachten van Duotone te combineren kwam TRINITY TX tot stand. TRINITY TX uitsluitend bij Duotone, is een 3x2 canopymateriaal en is aantoonbaar superieur aan andere canopymaterialen voor wat betreft duurzaamheid en dynamische prestaties.

De 3x2 garencombinatie heeft zich bewezen als de beste manier op het gebied van prestaties en duurzaamheid en is in alle opzichten beter dan de 2x2 of 4x4 combinaties. TRINITY TX. Gemaakt voor duurzaamheid.

1.439,00
Kite Maat
Kleur
Kite bar
Bar optie (Duotone)
Zet op wensenlijst

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Retourgarantie

Kosteloos retourneren binnen 14 dagen na ontvangst van uw artikelen.

Best verkochte artikelen
1.249,00 844,00
1.245,00
Laatst bekeken items