opc_loader

Wensenlijst

De beste merken

Onder één dak!

Whatsapp
Deskundig advies
Bespaar tot wel 40%
Scherpe prijzen
Nieuwste technieken
Veilig betalen

UniPump Kite Ventiel + Click Clips + I spruitstuk met plakrand

UniPump Ventiel + Click Clips + L spruitstuk UniPump-ventielsysteem kan vrijwel elke ventiel vervangen door een speciale ventielhals die past in alle ventielopeningen van elk merk. Het ventiel kan alle standaardventielen van het type I of L vervangen door speciale ventielspruitstukken. Ventiel en spruitstuk worden vervolgens mooi beveiligd met een klikclip. Het systeem staat nog steeds een snelle luchtstroom toe voor het opblazen en leeglopen van de struts. Spruitstukken zijn eenvoudig te vervangen na uitharding in verloop van jaren. Geen hoge kosten om het ventiel te laten vervangen. Bekijk onze blog voor volledige beschrijving van deze geweldige ventielen! Het kleefventiel wordt geleverd met klikclips en een “L” getypte spruitstuk.

14,95
Zet op wensenlijst
Verzendmethode
Post NL:
6,95
Levertijd:
1 - 2 dagen

Kitereparatie
Zelf je kite ventiel vervangen? Bestel hier een ventiel en monteer deze zelf of je kitebladder! Hulp nodig? klik op de onderstaande link voor tips and trics.

www.kiterepair.nl/instructies/kiterepair/

UniPump Ventiel + Click Clips + I spruitstuk

UniPump-ventielsysteem kan vrijwel elke ventiel vervangen door een speciale ventielhals die past in alle ventielopeningen van elk merk. Het ventiel kan alle standaardventielen van het type I of L vervangen door speciale ventielspruitstukken. Ventiel en spruitstuk worden vervolgens mooi beveiligd met een klikclip. Het systeem staat nog steeds een snelle luchtstroom toe voor het opblazen en leeglopen van de struts. Spruitstukken zijn eenvoudig te vervangen na uitharding in verloop van jaren. Geen hoge kosten om het ventiel te laten vervangen.

Het kleefventiel wordt geleverd met klikclips en een "I" getypte spruitstuk.

Bekijk onze blog voor volledige beschrijving van deze geweldige ventielen!

Inhoud verpakking;

Universeel ventiel met plakrand 12 cm

I spruitstuk

2 klips

alcohol doekjes

Kite toch laten repareren?

Toch je kite laten repararen door een specialist? Het vervangen van een ventiel koste rond de € 30,- Bekijk hier het aanbod: www.kiterepair.nl

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Retourgarantie

Kosteloos retourneren binnen 14 dagen na ontvangst van uw artikelen.

Levering

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.