opc_loader

Wensenlijst

De beste merken

Onder één dak!

Whatsapp
Deskundig advies
Bespaar tot wel 40%
Scherpe prijzen
Nieuwste technieken
Veilig betalen

In/uit kite ventiel Ocean Rodeo met plakrand 2017

In/uit kite ventiel Ocean Rodeo Inflate ventiel van Ocean Rodeo. Dit ventiel is voorzien van schroefdraad met een bijpassende tweedelige dop. De bovenste dop gebruik je voor het oppompen van jouw Ocean Rodeo Kite.Á‚  Als je het tweede schroefdraad los draait, loopt de kite razendsnel leeg. Makkelijk dus om de kite weer op te rollen na de kitesessie! Als je de dop volledig los draait blijft deze aan de basis hangen van het ventiel doordat deze met een plastic 3 delig dopring vast zit. Deze is tevens gemakkelijk los te maken. Het Ocean Rodeo ventiel dop is ook zonder basis verkrijgbaar op onze website klik hier om dit product te bekijken. U ontvangt dan alleen de 2 delige dop. Geleverd: Al onze ventielen worden geleverd met een Tair-Aid plak ring.

35,00
Zet op wensenlijst
Verzendmethode
Post NL:
6,95
Levertijd:
1 - 2 dagen

Kitereparatie
Zelf je Ocean Rodeo kite ventiel vervangen? Bestel hier een Ocean Rodeo ventiel en monteer deze zelf of je kitebladder! Hulp nodig? klik op de onderstaande link voor tips and trics.

www.kiterepair.nl/instructies/kiterepair/

In/uit kite ventiel Ocean Rodeo

Inflate ventiel van Ocean Rodeo. Dit ventiel is voorzien van schroefdraad met een bijpassende tweedelige dop. De bovenste dop gebruik je voor het oppompen van jouw Ocean Rodeo Kite.Á‚  Als je het tweede schroefdraad los draait, loopt de kite razendsnel leeg. Makkelijk dus om de kite weer op te rollen na de kitesessie! Als je de dop volledig los draait blijft deze aan de basis hangen van het ventiel doordat deze met een plastic 3 delig dopring vast zit. Deze is tevens gemakkelijk los te maken.

Het Ocean Rodeo ventiel dop is ook zonder basis verkrijgbaar op onze website klik hier om dit product te bekijken. U ontvangt dan alleen de 2 delige dop.

Geleverd:
Al onze ventielen worden geleverd met een Tair-Aid plak ring met alcohol doekje.

Laten doen?

Toch je kite laten repararen door een specialist? Het vervangen van een ventiel koste rond de € 30,- Bekijk hier het aanbod: www.kiterepair.nl

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Retourgarantie

Kosteloos retourneren binnen 14 dagen na ontvangst van uw artikelen.

Levering

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.