opc_loader

Wensenlijst

De beste merken

Onder één dak!

Whatsapp
Deskundig advies
Bespaar tot wel 40%
Scherpe prijzen
Nieuwste technieken
Veilig betalen

In/Uit kite ventiel Cabrinha Airlock met plakrand

In/uit kite ventiel Cabrinha Inflate ventiel van Cabrinha. Dit ventiel is voorzien van schroefdraad met een bijpassende tweedelige dop. De bovenste dop gebruik je voor het oppompen van jouw Cabrinha Kite. Het twistlock systeem maakt de ventielen zeer bijzonder. Je kunt namelijk de meeste kite pompen vastdraaien aan het ventiel zodat de pomp slang er niet meer af kan schieten.Á‚  Als je het tweede schroefdraad los draait, loopt de kite razendsnel leeg. Makkelijk dus om de kite weer op te rollen na de kitesessie! Als je de dop volledig los draait blijft deze aan de basis hangen van het ventiel doordat deze met een plastic 3 delig dopring vast zit. Deze is tevens gemakkelijk los te maken. Het Cabrinha ventiel dop is ook zonder basis verkrijgbaar op onze website klik hier om dit product te bekijken. U ontvangt dan alleen de 2 delige dop. Geleverd: Al onze ventielen worden geleverd met een Tair-Aid plakring.

19,95
Zet op wensenlijst
Verzendmethode
Post NL:
6,95
Levertijd:
1 - 2 dagen

Kitereparatie
Zelf je Cabrinha kite ventiel vervangen? Bestel hier een Cabrinha ventiel en monteer deze zelf of je kitebladder! Hulp nodig? klik op de onderstaande link voor tips and trics.

www.kiterepair.nl/instructies/kiterepair/

In/uit kite ventiel Cabrinha

Inflate ventiel van Cabrinha. Dit ventiel is voorzien van schroefdraad met een bijpassende tweedelige dop. De bovenste dop gebruik je voor het oppompen van jouw Cabrinha Kite. Het twistlock systeem maakt de ventielen zeer bijzonder. Je kunt namelijk de meeste kite pompen vastdraaien aan het ventiel zodat de pomp slang er niet meer af kan schieten.Á‚  Als je het tweede schroefdraad los draait, loopt de kite razendsnel leeg. Makkelijk dus om de kite weer op te rollen na de kitesessie! Als je de dop volledig los draait blijft deze aan de basis hangen van het ventiel doordat deze met een plastic 3 delig dopring vast zit. Deze is tevens gemakkelijk los te maken.

Het Cabrinha ventiel dop is ook zonder basis verkrijgbaar op onze website klik hier om dit product te bekijken. U ontvangt dan alleen de 2 delige dop.

Inhoud Verpakking :

Cabrinha Airlock ventiel met een plakrand van ca. 12 cm
Alcohol doekjes

Kite Laten repareren?

Toch je kite laten repararen door een specialist? Het vervangen van een ventiel koste rond de € 30,- Bekijk hier het aanbod: www.kiterepair.nl

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Retourgarantie

Kosteloos retourneren binnen 14 dagen na ontvangst van uw artikelen.

Levering

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.