opc_loader

Wensenlijst

De beste merken

Onder één dak!

Whatsapp
Deskundig advies
Bespaar tot wel 40%
Scherpe prijzen
Nieuwste technieken
Veilig betalen

Surfears 3.0

Surfears 3.0

De nieuwe 3.0 SurfEars zitten beter en gaan langer mee. Bescherm je oor tegen surfersear met de SurfEars.Laat het geluid door, maar het water niet.

  • Gehoorbescherming voor surfen
  • Verbeterd comfort
  • Sterker mesh
  • Lees alle verbeteringen in de beschrijving

3.0 Water gehoorbescherming

De nieuwe generatie oordoppen voor kitesurfen en surfen

Surfen en kitesurfen is leuk, en je zou bijna denken dat er geen nadelen aan zitten. Toch is er één op de loer liggend vervelend gevaar, het surfers-ear ook wel zwemmersoor genoemd. Een surfers ear of zwemmersoor ontstaat wanneer je gehoorgang veel blootgesteld wordt aan koud water en wind. De combinatie van water en wind zorgt er voor dat een surfers oor extra snel kan ontstaan. Surfers oor is een lichamelijke reactie om de gehoorgang te beschermen tegen water en wind. Er groeit als het ware een nieuw bot in je gehoorgang om het trommelvlies te beschermen. Het eerste symptoom is dat er vaak water in je oor blijft hangen, dat is vervelend. Maar het wordt vervelender wanneer de symptomen erger worden zoals vaak pijnlijke geïnfecteerde oren. Een surfersoor kan tijdelijk weggehaald worden middels een operatie maar komt altijd terug en de operatie is risicovol. Gebruik daarom SurfEars om je oren preventief te beschermen. 

Betere pasvorm, meer comfort

De nieuwe 3.0 SurfEars passen nog beter dan de voorgaande SurfEars. Omdat je linker en rechter oor verschillend zijn, is er nu een plug voor je linker en rechter oor. Dit is ook duidelijk te zien door de verschillende kleuren. Daarnaast is de samenstelling van de gel aangepast om het oor nog beter af te sluiten voor water. Er is een extra maat plug aan de maattabel toegevoegd dus nu is er een L, M, S en XS plug beschikbaar. (Er zitten vier verschillende maten in één set)

Verstevigd mesh

Het mesh wat aan de buitenkant zit van de SurfEars, daar waar het geluid doorheen gaat en het water niet. Ging bij de 2.0 nog wel eens stuk. In de nieuwe 3.0 SurfEars is het mesh extra sterk gemaakt met een nieuwe constructie achter het mesh waardoor je er geen gaatje meer in kan prikken met je vinger.

Naast de betere pasvorm en sterker mesh zijn er nog een aantal andere kleine veranderingen. Het touwtje is dikker en dus sterker. Ook kan je het touwtje gemakkelijk van de SurfEars afhalen om de SurfEars zonder touwtje te dragen. De verpakking is vernieuwd en heeft nu een eco-friendly case met gemakkelijke magneetsluiting.

49,95
Zet op wensenlijst

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Retourgarantie

Kosteloos retourneren binnen 14 dagen na ontvangst van uw artikelen.

Laatst bekeken items
49,95